Bladerdeeggebakje met geitenkaas en honing

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 bladerdeeg
  • 1 rol geitenkaas
  • 4 theelepels honing
  • 1 eidooier
  • Enkele stukjes walnoten of gedroogd fruit (optioneel)
  • Tijm of rozemarijn (optioneel)
  • Peper

Recept

Snijd het bladerdeeg in vierkanten.

Leg de geitenkaas in het midden van het deeg.

Smeer het gelijkmatig uit.

Voeg wat walnoten of gedroogd fruit toe op de kaas (optioneel).

Voeg een lepel honing toe.

Vouw het deeg dicht en knijp de hoekjes samen.

Bestrijk het deeg met de eidooier voor een goudbruine afwerking.

Voeg eventueel nog wat walnoten of gedroogd fruit bovenop toe.

Plaats in de oven op 180 graden.

Zodra het deeg mooi goudbruin is, serveren en genieten!

Anti-verspillingstip
Gebruik de restjes deeg om croissantjes te maken ;)