30 thematische fietsroutes

Met het knooppuntennetwerk

Het reislogboek : 30 tematische fietsknooppuntenroutes

Het knooppuntennetwerk is een bewegwijzerd fietsnetwerk dat bestaat uit een reeks onderling verbonden fietsroutes. De routemogelijkheden zijn eindeloos, afhankelijk van de afstand die je wilt, je niveau en je wensen! Volg je liever reeds uitgestippelde fietsknooppuntenroutes? Dan is dit logboek voor jou! Kies de streek die je wenst te ontdekken en vervolgens de fietsroute die jou het meeste aanspreekt. Met een pedaalslag kan het microavontuur beginnen!

Klik op de afbeelding hieronder om het reislogboek te downloaden

Ook online verkrijgbaar!

Haute Ardenne

3 wandelingen voor 3 verschillende smaken: midden in de natuur, aan een meer en met het gezin.

kijk naar de wandelingen

Pays de Bastogne

Zin om in de voetsporen van onze voorouders te fietsen, plezier te maken in een speeltuin of een brouwerij te bezoeken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

kijk naar de wandelingen

Cap Sûre-Anlier

Maak een ontspannen wandeling met het gezin door het Fôret d'Anlier of langs een vijver. Er is van alles om je over te verbazen.

Kijk naar de wandelingen

Pays d'Arlon

Tussen stedelijke en landelijke landschappen, door charmante dorpjes of over groene wegen. Stap op de fiets en ontdek Arlon en omgeving. 

Kijk naar de wandelingen

Visit Gaume

Rijd langs een archeologische site, fiets langs de abdij van Orval of door een van de mooiste dorpen van Wallonië. Welkom in de Gaume!

Kijk naar de wandelingen

Famenne Ardenne

Stop om het veld met megalieten in Wéris te bewonderen, rijd door een bos of kies voor een meer sportieve route door 4 verschillende dorpen/steden.

Kijk naar de wandelingen

Pays de Bouillon

Geniet van de panoramische uitzichten, stop voor een bezoek aan een leisteenmijn of slinger door valleien, hoogvlaktes en beboste gebieden. 

Kijk naar de wandelingen

Forêt de Saint-Hubert

Fiets door een prachtige fototentoonstelling in de open lucht, geniet van prachtige panorama's en geniet van de RAVeL. 

Kijk naar de wandelingen