GAUME PAINTBALL

Saint-Léger

Gaume Paintball2Gaume PaintballGaume Paintball1Gaume Paintball3

Beschrijving

Ontdek deze tactische sport, ideaal om de teamgeest te ontwikkelen! Dankzij Gaume Paintball, gelegen in de bosrijke natuur, verenig je lekker uitwaaien met actie in de mooie Gaumse streek! Vier verschillende terreinen die verrassende decors (Indian, Western...)


Ontdek deze tactische sport, ideaal om de teamgeest te ontwikkelen. Dankzij Gaume Paintball, gelegen in de bosrijke natuur, combineer je lekker uitwaaien met actie in de mooie Gaumse streek! Vier verschillende terreinen (3 outdoor en 1 indoor) in verrassende thema's zoals western, Indisch, ... heten je welkom!


Tijdens het spel moet je je oriënteren, concentreren, verplaatsen en verstoppen om het opgegeven doel te bereiken. Ben je op zoek naar een sportieve, intense, tactische en fysieke activiteit in de bosrijke natuur van de Gaume? Wil je onvergetelijke momenten beleven tijdens een teambuilding of een vrijgezellenfeest? Aarzel dan niet om voor Gaume Paintball te kiezen. De perfecte locatie om even aan de dagelijkse stress te ontsnappen.

Taal van het bezoek : FransFaciliteiten en diensten

  • Sanitair
  • Vestiaire
  • Picknicktafel
  • Parking
  • Douche

Locatie