De zoutgrot "Le Paradis de Sel"

Aubange

Het ZoutparadijsHet ZoutparadijsHet ZoutparadijsHet ZoutparadijsHet ZoutparadijsHet Zoutparadijs

Beschrijving

Een unieke ervaring in de provincie Luxemburg! Profiteer van de deugden van zout in een ontspannen sfeer. Het zoutparadijs bevindt zich in een voormalige gewelfde kelder, veranderd in een grot met 15 ton zout. Zout verlicht problemen met de ademhaling, stress of eenvoudigweg vermoeidheid. En dit alles in de condities van een zeeklimaat. In de zoutgrot kunt u profiteren van helende zoute lucht in een ontspannings- en rustruimte met oker en oranje licht.


De aangename temperatuur is er tussen de 20° en 23°, en de vochtigheidsgraad tussen de 40 en 60% om zo de condities van een zeeklimaat te creëren. Om deze sfeer te verkrijgen is 15 ton zout geïmporteerd, uit de Himalaya, de Dode Zee en uit Polen. Zout zit vol met oligo-elementen en negatieve ionen. Het heeft een positief effect op het ademhalingssysteem en op de gewrichten. Het helpt voor huidproblemen, stress, slapeloosheid, migraine en vermoeidheid. Het salionarium is een intieme ruimte waar u kunt ontspannen op een bed van verwarmde stenen.


Dankzij de boetiek kunt u thuis verder gaan met de zoutbehandeling, door zoutlampen, culinair zout of cosmetische producten.

Taal van het bezoek : FransTarieven

Différents tarifs à retrouver : https://www.paradis-de-sel.vpweb.be/tarifs

Locatie