Bewegwijzerde wandelingen van "So Bechefa"

Vielsalm

Vielsalm Tourisme © Trekking et Voyage-31Plan_bechefa.jpgBewegwijzerde wandelingen van So Bêchefa - Sentier - Forêt.jpgBechefa pmr2.jpg

Beschrijving

4 bewegwijzerde wandelingen (2,5 km - 3 km - 4 km - en 5 km) + themacircuit in de wilde tuin en het arboretum. De open plek van 'So Bêchefa' ligt langs de weg Neuville-Commanster, op 4 km van Vielsalm in het bosgebied van Grand-Bois. Het is omgeven door een beheerd bos waar u de naam van de soorten die er groeien terugvindt. Dit prachtige "Grote Woud" wordt beheerd door de diensten van "Water en Bossen" voor een optimale overeenstemming tussen economie en ecologie. Het domaniaal woud « Grand Bois » bedekt een oppervlakte van rond de 1800 ha en wordt behandeld als hoogstammig hout, dat wil zeggen een bos bestaande uit grote bomen die zijn ingezaaid. In dit geval kunnen we een mix observeren van naaldbomen (coniferen), zoals de gewone spar en de Douglas spar, en loofbomen zoals de beuken en haagbeuken.

In het midden van de open plek staan drie grote overdekte barbecues en picknicktafels het hele jaar door van zonsopgang tot zonsondergang tot uw beschikking. Reserveren is niet mogelijk en er is geen brandhout ter plaatse. Het is verboden te koken in het overdekte paviljoen.

Taal van het bezoek : FransFaciliteiten en diensten

  • Picknicktafel
  • Parking

Locatie

Neuville-Haut, 144
6690 Vielsalm

+3280216119

E-mailadres